divendres, 13 d’agost del 2010

a new day has come...

Ja és de dia a la vila del pingüí i ens estem preparant per veure els dos últims parcs naturals que ens queden: Mesa Verde i Monument Valley. Ahir ja vam fer un tastet d'aquest últim (ja ho explicarem en una altra entrada quan tinguem més temps), però avui el volem veure amb la llum del matí.


La veritat és que ens ho estem passant molt bé i estem gaudint molt del viatge. L'Àngels ja està recuperada del constipat, la Dolors ja s'ha acostumat a la no velocitat d'aquí (a les carreteres et fan anar moooooolt lent) i la Laura fa milers de fotos :) La veritat és que estem també encantades amb la gent, ja que tots els que ens trobem pel camí (hi ha molta gent fent rutes similars a les nostres) són gent molt maca i els locals són tots molt amables i agradables. En resum, una passada tot :)

Un altre tema a destacar és el cel nocturn. Mai no et podries imaginar que el cel podria tenir tantes estrelles i de tants colors! La via làctea es veu com un camí que atravessa el firmament d'horitzó a horitzó i les perseides amenitzen aquesta vista amb aparicions fugaces que no queden desapercebudes (muchas gracias Milena por toda la info!). La veritat és que és difícil no ser humil quan et seus de cara aquest espectacle i veus que ets el més petit de tot el que hi ha fora!

Us deixem amb una foto de la lluna i Venus a Monument Valley! Bon dia (o bona nit) a tots!