divendres, 27 d’agost del 2010

per petició popular... una cloenda

Per petició popular, faré una entrada de cloenda. Tot s'acaba i les coses bones, també. Després de 13 hores de vol i unes quantes més als aeroports, l'odissea que vam començar fa menys d'un mes va viure les últimes hores, però no sense deixar en nosaltres uns records que ni el pas del temps ni la disminució (esperem que molt lenta i a molt llarg termini) en la funció cognitiva mai no podran esborrar dels nostres cervells.

Ara parlo a títol personal: m'ho he passat molt bé i la meva maleta s'ha omplert de records inoblidables, emocions indescriptibles, impactes visuals incomparables, vivències entranyables,  riures sincers, experiències enriquidores i un llibre de la bíblia dels mormons (que, per cert, Bàrbara, em vaig oblidar d'ensenyar-te l'altre dia. Te'n vaig buscar un per a tu, però ja no vam passar per més llocs que seguissin aquestes creences; això sí, vam passar per esglésies baptistes, evangelistes, de la primera assemblea de Déu, una mesquita, jo diria que també n'hi havia una església del Crist científic i moltes altres variants).

A molts de vosaltres, ja us he enganxat per separat i he intentat fer un resum d'aquestes jornades tan intenses i molts també 'patireu' el visionat (molt resumit, I promise) de fotos. Parlant de fotos. També ha estat petició popular (bé, bé, popular, allò que se'n diu popular... la Milena me l'ha demanada), la foto de l'aranya (o el que sigui que fos aquell bitxu pelut). Voilà (si cliqueu, es fa gran)...



I, res, que espero que ens veiem aviat per explicar-vos tot això (i més) en persona. Un petó molt fort a la gent que s'ha passat per aquí i una abraçada especial a les meves compis de viatge!!!!