diumenge, 3 de gener del 2010

29 things not to miss... (III)



L'últim (segons la Rough Guides):


21- és a l'apartat I

22- Tombstone
Sap molt de greu, però està molt a fora de la ruta (mapa) 

23- White Sands National Monument 
Massa al sud de Nou Mèxic (mapa) 

24- Bryce Canyon 
La meva amiga em va dir que és el que li va agradar més de tots (va anar al Grand, Bryce i Zion Canyon). Haurem de corroborar la informació ;) 

25- Zion Canyon

26- Rafting in Canyonlands 
Una de les moltes coses que es pot fer al Grand Canyon  

27- Lincoln
Una altra de les coses que, tot i que ho senti molt, s'ha de descartar. Aquest poble semifantasma que és força clau de la història de l'oest estatunidenc, ja que va viure molts enfrontaments protagonitzats per Billy The Kid. És al sud-est d'Albuquerque, a mig camí del també mític (tot i que per altres coses) Roswell (mapa). Us passo un enllaç per si voleu veure alguna coseta del poble (això si no us toca un banner especialment molest per a la vista que fa pampallugues amb vermell i blanc). Ja buscaré Ghosts Towns per Oklahoma! 

28- Hiking in the Grand Canyon 
Més coses a fer per terres grandcanyonenques! 

29- La Posada 
Hotel de la ruta 66, que està bastant a l'est de Gallup. Per tant, descartat també. Us deixo amb la pàgina oficial, perquè és curiós de veure'l ;) (web)


Uf! I tot això només amb les primeres pàgines de la guia! Procuraré centrar-me només en les coses que realment mirem, perquè hi ha tantes coses!

3 comentaris:

angelsmat ha dit...

Ah!!!!!! no diguis mes llocs descartats, please.
Només els que tenim posibilitats de fer.

Un altre cosa, vec la lletra molt petita, es pot fer quelcom?

Laura ha dit...

OK, la faré més gran ;) També he de solventar el tema dels espais entre paràgrafs, que el redactor fa espais aleatoris i després ho he de corregir al codi html :) De mica en mica ho aniré arreglant tot! Tinc ganes que quedem i de fer que també pugueu anar fent entrades amb el que trobeu :) Dimarts anem el cine i divendres quedem, no? Jo, divendres, treballo de tarda (fins a les 20:30), així que vindré directament a sopar :)

M.Dolors ha dit...

Aquesta guia és també la meva preferida!!

Bryce Canyon: el darrer dia ja us vaig comentar que valia la pena anar-hi. Crec que ja el tenim afegit a l'itinerari...

Laura, com tenim el Streets&Trips? És que necessito actualitzar l'itinerari per assegurar-me que no estem fent cap bestiesa!!